zondag 20 mei 2018 SchoolSport

Adverteerders 2017-2018

ALGEMEEN  - “SPORT”- ACTIVITEITEN 2017-2018

Beste ouders,

De oudercommissie heeft het voornemen ook dit jaar samen met het team van school zich in te zetten om de kinderen mogelijkheden te bieden om deel te nemen aan verschillende sport activiteiten in competitievorm tegen ander scholen.

We willen u deze service bieden omdat:

- de afgelopen jaar de kinderen die hebben deelgenomen zeer enthousiast waren,

- we denken hiermee een positieve bijdrage te geven aan het welzijn van de kinderen (conditioneel en op sociaal gebied),

- de kinderen hierdoor een extra mogelijkheid hebben (naast de sportpas) om ook met andere sporten in aanraking kunnen komen.

Om u snel en efficiënt te informeren heeft de school het communicatie middel “Schoudercom” (School-Ouder Communicatie). Via dit communicatie middel krijgt u een oproep voor uw kind voor eventuele deelname aan een schooltoernooi. Hierop kunt u bevestigend reageren waarna de teams worden samengesteld.

Ook kunt u informatie vinden op de schoolsite, zoals de “sportkalender” voor dit schooljaar.

Het aanspreekpunt voor de coördinatie van de sport activiteiten zijn:

Team; Wieger

Oudercommissie; Jeroen / Wessel / Lukas (06 53364693)

Aanmelding sport activiteiten kan via Schoudercom

Ons streven is om de communicatie zoveel mogelijk via “Schoudercom” te laten verlopen. Het voordeel hiervan is naast de snellere en effectievere communicatie, dat we ook het milieu ontlasten door het achterwege blijven van de vele kopietjes!

We hopen hiermee extra van dienst te zijn met een sportieve levendige en actuele communicatie middel en nog meer kinderen enthousiast te kunnen maken voor deelname in combinatie met ieders drukke agenda.