donderdag 19 april 2018 TopOndernemersDe werkwijzeOnlineklas

Onlineklas
TopOndernemers 2.0 (sinds 2013) is het digitale gereedschap voor gebruikers van TopOndernemers op onze school. Alle materialen en informatie kunnen de kinderen eenvoudig op de pc en/of tablet op deze website vinden. Alle kinderen hebben een eigen inlogcode en wachtwoord en kunnen ook thuis op ‘onlineklas’.

Als leerkracht kunnen we TopOndernemers 2.0 inzetten bij de instructie, de verwerking en de evaluatie van de opdrachten.

Alle informatie staat in één oogopslag bij de les. De Winkler Prins integratie biedt verdieping en verbreding over het onderwerp. Met de kenniskaart waarop stimulerende vragen zijn en die sleutelwoorden bevatten voor de leerling en de kennisbankkaart als achtergrondinformatie voor de leerkracht, worden de kerndoelen gedekt.