<
vrijdag 22 juni 2018 Visie
 

Vanuit balans werken we samen aan ontwikkeling.

Bovenstaande slogan hoort bij onze aangepaste missie en visie van onze school. 


Hoe zijn wij tot onze aangepaste visie gekomen?
De visie die al sinds 2003 in ons schoolplan en schoolgids staat is ‘De school moet een plek zijn waar een kind zich veilig voelt, serieus genomen wordt en als individu benaderd wordt. Hierin zit de basis voor goed onderwijs: als uw kind met plezier naar school gaat, zal het met plezier streven naar goede resultaten’.
In het schooljaar 2011-2012 zijn wij gestart met ‘Happy Oosteinder. Het doel hiervan was om de emotionele en sociale ontwikkeling te integreren in het gehele lesgeven en niet als ‘apart vak’ te zien.
Aansluitend hierop zijn wij vanaf schooljaar 2014-2015 verder gegaan met integratief leren in samenwerking met Treen je Breen. Om tot goed leren te komen, kijken wij als school naar de balans tussen de emotionele, sociale, cognitieve en fysieke ontwikkeling van een kind met als doel een basis te creëren voor ontwikkeling en zelfvertrouwen.
Voor ons als school kwamen nu twee elementen samen; je als kind veilig en gelukkig voelen (Happy Oosteinder) én vanuit balans leren (Integratief leren).


Hier vindt u de visie van de Oosteinder: Visie van de Oosteinder 

De eerste twee pagina’s zijn een samenvatting van de visie. Vanaf pagina drie wordt de visie verder toegelicht.

Deze website is gemaakt met Schoolwebsite.nu van Heutink ICT